Welkom bij 130 jaar fietsplezier!

Al sinds 1886 bestaat er mobiliteit op 2 wielen onder de merknaam Victoria. Daarmee behoren ze tot de meest ervaren fietsproducenten, zo overtuigen ze al vele generaties van de goede kwaliteit en de bewezen betrouwbaarheid.

Victoria Trekking maakt fietsen voor een spontane tour – zelfs op onverharde wegen. De agile bouw gecombineerd met het geringe gewicht, robuuste en licht rollende banden, net als zinvolle functies zoals een verende voorvork, schijfremmen en hoogwaardige naaf- en derailleurversnellingen onderscheiden de Victoria fietsen.

Victoria Urban is een ideale betrouwbare fiets voor dagelijks gebruik. De modellen uit de Urban serie zijn ontworpen voor veelzijdig gebruik in de stad. Het elegante design geeft deze praktische en robuuste citybikes net dat beetje extra.

Op een Victoria E-Bike rijdt u net zo gemakkelijk als op elke ander Victoria. Het verschil is echter dat uw trapkracht ondersteunt wordt, een stille en compacte elektromotor geeft extra energie. De extra energie ondersteunt dan precies op het moment dat u dat nodig heeft. Na slechts enkele meters bent u al aan de Victoria elektrische fiets gewend.