Fietsen die passen bij een lifestyle op twee wielen

Trek bouwt de beste hybride en elektrische fietsen voor elk doel en voor elke fietser: leuke en slimme modellen die passen bij jouw manier van leven, werken en ontspannen. Spullen transporteren, woon-werkverkeer, aan je conditie werken of gewoon lekker toeren: deze fietsen en e-bikes nemen zichzelf niet al te serieus, maar bieden wel een onberispelijke kwaliteit. Ze hebben intelligente kenmerken waardoor jij veiliger in de stad kunt rijden en waarmee je fiets eenvoudiger een onderdeel wordt van jouw dagelijks leven.

Jouw kans om uit je bol te gaan.

Als je trails wilt rijden in de vrije natuur, kies dan een mountainbike. De  productlijn van Trek heeft voor ieder wat wils, ongeacht of je pas je grenzen begint af te tasten, wedstrijden gaat rijden of de meest krankzinnige sprongen wilt maken. Op zoek naar een fiets waarmee je je grenzen verlegt in de vrije natuur? Gevonden! Bij de volgeveerde fietsen en hardtails zit vast hét model waarmee jij zelfs in de diepste modder blijft stralen.

Gebouwd voor pure snelheid.

Lichte, aerodynamische frames, wielen met groot rolvermogen en de trotse racetraditie van Trek maken deze racefietsen de beste keuze voor wie snel veel kilometers wil malen. Als je recreatief, competitief of met zin voor avontuur het asfalt, onverharde wegen en offroad terrein gaat verkennen, dan is deze productlijn jouw ding. Deze fietsen zijn gewoonweg snel. Weg, cyclocross of triatlon: het aanbod racefietsen heeft precies wat je nodig hebt.