Adanced Ebike

Advanced Ebike, eerder bekend als Ebike Das Orginal, is Duitslands eerste producent van premium e-bikes. Made in Germany en handgemaakt. Het zijn e-bikes die vanaf de eerste gedachte als e-bikes zijn ontwikkeld, qua techniek en design. Met uitzonderlijk goede rijeigenschappen, hoogwaardige componenten en een heel gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Ook de garanties zijn premium: 30 jaar garantie op het frame, 4 jaar op de accu en 2 jaar op alle overige componenten.

Handgemaakt met passie voor perfectie

Elke Advanced Ebike is met de hand gemaakt door één constructeur. Dat betekent geen ouderwetse lopende band meer. Op één werkplek wordt de gehele e-bike geproduceerd en is de betrokken constructeur verantwoordelijk voor de eindkwaliteit. Een moderne productiewijze die de kwaliteit naar een hoog niveau tilt en het individualiseren van e-bikes beter mogelijk maakt.

High-tech frames

Alle frames van Advanced Ebike zijn gemaakt van Hydroform-Aluminium. Zeer stijf, lichtgewicht, en mede door de 2-tone lak slank, chique en herkenbaar ogend. De optimale ergonomie zorgt voor een perfecte zitpositie en de rijstabiliteit is best in class, ook op hogere snelheden (gewaardeerd met het cijfer 10 in de ANWB e-bike test 2019). Advanced Ebike levert als eerste de derde generatie intube frames. Op alle frames rust een garantie van dertig jaar.

Voor meer informatie:
https://www.advancedebike.nl/