Verzeker uw fiets voor onbezorgd fietsplezier.

Van uw nieuwe fiets wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Jaarlijks worden in Nederland ruim 700.000 fietsen gestolen. Helaas is fietsdiefstal niet geheel tegen te gaan. Maar u kunt zich er wel goed op voorbereiden. Met de fietsverzekering van ENRA verzekert u zich 3 of 5 jaar lang van onbezorgd fietsplezier. U kunt zowel nieuwe als tweedehands fietsen goed verzekeren bij ENRA. Voor elektrische fietsen heeft Enra een speciale E-Bike verzekering.

Kies de fietsverzekering die bij u past.

ENRA heeft 4 verzekeringspakketten: een diefstalverzekering, een uitgebreide cascoverzekering, een connected verzekering en een garantieverlenging.

Een diefstalverzekering biedt dekking bij diefstal, de cascoverzekering dekt naast diefstal ook de schade aan uw fiets. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én pechhulpservice zijn standaard inbegrepen bij de cascoverzekering.

Bij een connected verzekering is de voorwaarde dat er een GPS tracker in de fiets ingebouwd zit, de verzekering is dan wel iets goedkoper in premie.

De garantieverlenging zorgt ervoor dat u geen 2 jaar garantie maar 5 jaar garantie op de onderdelen hebt. Dat is nog eens onbezorgd fietsen.

Lees hier meer over de verschillende dekkingen.