Rijwielservice Rob Schreurs

Rijwielservice Rob Schreurs kent zijn oorsprong vanaf 2004. Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest als rijwieltechnicus is er besloten om in 2004 een eigen fietsenwinkel te starten. In de garage werd plaats gemaakt, gereedschap werd aangeschaft en leveranciers werden benaderd. Al snel wisten de eerste klanten hun weg naar de rijwielservice te vinden. Wij zijn heel klein begonnen, met slechts enkele fietsen per week.

Al snel bleek dat de garage te weinig ruimte bood. Het aantal reparaties groeide flink en na het betrekken van de woning aan Speelhuijs te Nederweert waren er meerdere garages nodig om alle fietsen een plaatsje te geven.
Een verhuizing van onze fietsenwinkel naar Nederweert bleek een enorme boost voor de naamsbekendheid van de rijwielservice.
Onze klantenkring groeide gestaag, niet alleen wisten klanten uit het Nederweertse ons te vinden, maar ook uit alle omliggende dorpen en ver daarbuiten kwamen de fietsen ter reparatie naar de werkplaats in Nederweert.

De garages werden te klein en besloten werd om een nieuwe woning te gaan bouwen mét een grotere werkplaats om het grote aanbod aan reparaties te kunnen hanteren. Hierbij rekening houdend met het feit dat de service, die de klanten van ons gewend waren, gewaarborgd bleef.

Eind 2016 werd er besloten om de woning te verkopen en over te gaan tot het aankopen van een winkelpand met bovenwoning. Deze ruimte hebben wij gevonden aan de St. Rochusstraat 8a te Nederweert (Budschop). De winkelruimte is aangepast naar onze eigen stijl, en de bovenwoning is gereed gemaakt. Inmiddels is de verhuizing voltooid en is de winkel geopend, een droom is hiermee werkelijkheid geworden.