Een snelle stadsfiets? Een robuuste moederfiets? Of een hippe e-bike? Je vindt het allemaal terug in de uitgebreide fietscollectie van Cortina. Want een vervoers middel dat je dagelijks gebruikt, moet natuurlijk wel perfect bij je passen. En dus hebben we de ideale schoolfiets, de praktische woon-werkfiets, de stevige moederfiets, maar ook die hippe designfiets (zo licht dat je ‘m makkelijk meeneemt in je appartement!). Ontdek het bij Cortina!

Altijd de laatste mode- en fashion trends

De Cortina fietscollectie wordt net als een modecollectie continu geüpdatet. Onze designers volgen de laatste mode- en interieurtrends op de voet om ervoor te zorgen dat alle fietsmodellen perfect aansluiten bij de actualiteit. Dit zie je terug in het kleurgebruik, maar ook in de mooie details die de Cortina-fietsen hun eigen identiteit geven. Waarom we hier zoveel aandacht aan besteden? Een fiets heb je – net als je telefoon en je tas – elke dag bij je. Hij wordt intensief gebruikt en moet vanzelfsprekend solide en veilig zijn. Maar ook heel mooi, vinden wij. Want het is toch heerlijk als je elke dag weer blij wordt als je de fiets van je dromen tevoorschijn mag halen?

Elektrisch en toch hip!

Twijfel je nog tussen een stadsfiets of een e-bike? Kijk dan eens naar onze collectie. Je vindt al onze modellen op een rij. Onze e-bikes hebben dezelfde kenmerken als de stadsfietsen: ze zijn solide en veilig,  maar ook kleurrijk en hip. De bekabeling is netjes weggewerkt en de techniek werkt feilloos. We hebben drie typen motoren en bij elk fietsmodel kun je ook verschillende accu’s kiezen.

Smartphone opladen op de fiets?

Niet alleen de kleur van je fiets of die gave velgen zijn belangrijk. Hij moet ook praktisch en gebruiksvriendelijk zijn. Als moeder gebruik je je fiets anders dan als forens.
We luisteren daarom goed naar onze klanten en proberen hun leven een beetje comfortabeler te maken door het toepassen van extra’s op onze fietsen. Zo is een aantal van onze modellen uitgerust met een USB-stuurpen zodat je tijdens het fietsen je smartphone op kunt laden. Dus nooit meer last van een lege telefoon! En onze moederfiets, de Roots Transport, heeft net wat meer ruimte tussen zadel en stuur zodat je ook met een voorzitje gemakkelijk op- en af kunt stappen.

Perfecte fiets, perfecte tas

Rugtassen, laptoptassen, fietstassen, manden; Cortina heeft bij de fietsen een lijn matching accessoires ontworpen. De Cortina Bike Fashion Accessories zijn zo gemaakt dat  je ze handig mee kunt nemen op de fiets en ze zien er ook nog eens heel modieus uit. Gloednieuw is de lijn manden  die ontworpen is voor onze nieuwkomer, de Common.  Deze fiets is uitgerust met voor- en achterdragers, voorzien van het slimme Atran Velo Systeem (AVS), waarmee je heel eenvoudig en snel accessoires erop en eraf kunt klikken. Ideaal!

→ bekijk accessoires