Ongeacht waar je heen gaat, Yakima helpt je om jou, je gezelschap en je fietsen te brengen waar je maar wilt. Yakima zorgt ervoor dat alles de eindbestemming eenvoudig en veilig bereikt. Bij Yakima geloven ze dat elk avontuur, ongeacht de bestemming, mooie ervaringen en herinneringen creëert voor jou, je familie en vrienden. Wanneer jullie al lang weer thuis zijn van het avontuur, blijven deze herinneringen bestaan. De trekhaakdragers zorgen ervoor dat je je fietsen overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen.

Yakima Trekhaakdragers

Yakima biedt een aantal verschillende modellen trekhaakdragers aan, deze zijn te bekijken in de catalogus. Alle modellen zijn gemakkelijk te bevestigen en daarnaast ook geschikt voor e-bikes.

Geschiedenis

Yakima is in 1973 opgericht in Yakima in Washington, VS, door Otto en Jeanne Lagervall. Zij hadden een voorliefde voor avontuurlijke sporten, en gingen aan de slag met het maken van handgemaakte steunen voor kano’s en kajaks. Zij zagen een toekomst in het vervoer van recreatieve sportuitrusting, en begonnen aan hun missie om de uitrusting buiten de auto tee brengen, en vrienden in de auto.

Hun internationale debuut was in 1984 bij de Olympische Zomerspelen in Los Angeles. Hier maakten zij aerodynamische spoilers voor alle materiaalwagens bij het wielrennen. Ondanks dat ze pas vijf jaar bestonden, werd zij gekozen als officiële leverancier van dragers voor het 7-Eleven wielerteam dat negen gouden medailles won.

Ontwerpfilosofie

Wanneer Yakima een nieuw product ontwerpt, denken ze als eerste aan de mensen die het gaan gebruiken. Ze houden rekening met uitdagingen en problemen waarmee gebruikers te maken krijgen als ze hun uitrusting willen vervoeren, en richten zich op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Door deze aanpak zijn de producten vernieuwend, duurzaam en gebruiksvriendelijk.