Innovate or die.

Dat zijn drie woorden die bij Specialized hoog in het vaandel staan. Sinds 1974 hebben ze één doel: innoveren en inspireren om het leven van rijders te verbeteren.

Elektrische fietsen

Toen Specialized aan de ontwikkeling van hun eerste elektrische fiets begon, wisten ze dat dit een geweldige fiets moet worden. Het gevoel alsof je op een normale fiets zit, maar dan met superhero benen. Deze gedachte is niet veranderd, en zie je terug in de elektrische fietsen van Specialized in ons assortiment.

Specialized

Turbo Vado SL

Geen enkele andere e-bike heeft zo’n actieradius, kracht en rijkwaliteit, laat staan bij een gewicht dat licht genoeg is om te dragen.

De Turbo Vado SL heeft een power output van 2x jezelf, ondersteuning tot 25 km/u en een bereik van 130km.

Specialized

Turbo Vado

De Turbo Vado is ontworpen om de wendbaarheid en het gevoel van een gewone fiets te leveren, alleen dan nog sneller door het Specialized E-bike Technology System. Deze e-bike laat je verder en sneller gaan dan je ooit had verwacht.

De Turbo Vado heeft een power output van 4x jezelf, ondersteuning tot 25 km/u en een bereik van 130km.

Specialized

Turbo Como

De Turbo Como heeft een soepele, krachtige en stille motor. De exclusieve Rx Street Tune van de Turbo Como is geoptimaliseerd voor het rijden in de stad. Dit betekent dat je vanuit stilstand direct de power vanuit de motor krijgt aangeleverd om snel weg te kunnen fietsen.

De Turbo Como heeft een power output van 4x jezelf, ondersteuning tot 25 km/u en een bereik van 130km.