De kleine elektrische vouwfietsen van BOHLT zijn stil en milieu- en onderhoudsvriendelijk. Door het robuuste en stoere design zijn de fietsen populair onder elke doelgroep, zowel zakelijk als particulier. En elektrische vouwfiets is ideaal om mee naar je werk te fietsen, voor een leuke fietstocht of om op vakantie mee te nemen.

De fietsen gaan 25km per uur. Deze snelheid behaal je zonder veel inspanning, zo kom je niet meer uitgeput op je bestemming aan.

Actieradius

Een belangrijk aspect bij elektrische fietsen is de actieradius, de afstand die de elektrische vouwfiets af kan leggen met één acculading. De actieradius van de BOHLT elektrische vouwfietsen variëren tussen 35 en 50 kilometer.

De vouwfietsen zijn binnen 5 uur weer opgeladen, zodat je binnen een paar uurtjes alweer klaar bent om te gaan. Het display op de fiets geeft overzichtelijk weer wat de accustatus is, zodat je altijd weet hoe ver je nog kunt fietsen.

Gewicht

Een ander belangrijk aspect van een elektrische vouwfiets is het gewicht. Bijvoorbeeld wanneer je je fiets de trap op moet dragen op het station. De BOHLT elektrische vouwfietsen wegen tussen de 16,5kg en 28kg. Hoe groter het formaat, hoe zwaarder de fiets.